PEUT introduceert een nieuwe brandstof: Blauwe Diesel 30!

Om een volgende stap te maken in het aanbieden van minder milieu- en klimaat belastende brandstoffen gaan wij op steeds meer locaties een nog schonere dieselbrandstof aan: Blauwe Diesel 30.

 

Blauwe diesel 30 behoort tot de nieuwe generatie duurzame brandstoffen. Deze brandstof bestaat uit een goede kwaliteit fossiele diesel in combinatie met de beste kwaliteit HVO (Hydrotreated Vegetable Oil). De verhouding HVO ten opzichte van de fossiele diesel is in deze brandstof 30%. Deze brandstof bezit daardoor eigenschappen waardoor er minder AdBlue verbruik is, de brandstof emissiearm is, winterbestendig en een CO2 reductie heeft tot wel 30%.

 

Blauwe Diesel 30 is een drop-in brandstof. Dat betekent twee dingen. Enerzijds dat je zonder aanpassingen aan de motor kunt overstappen op Blauwe Diesel 30. Anderzijds dat je op ieder willekeurig moment kunt wisselen van Blauwe Diesel 30 naar fossiele diesel én andersom. Bij het gebruik van Blauwe Diesel 30 ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en heb je altijd een genormeerde brandstof in je tank.

 

 

Meer informatie over Blauwe Diesel 30? Neem contact met ons op via 010-281 91 92 of info@devrijepomp.nl

 

Neem ook is een kijkje op de website van Future Fuels voor meer informatie.

https://futurefuels.nl/producten/blauwe-diesel-30-en590/