Spaar, droom en doe een wens!

Vanaf mei tot en met juni kunnen jouw klanten sparen voor een mooi en comfortabel hoofdkussen van de Toekomstmakers. In het assortiment zitten 2 soorten hoofdkussens.  

  • Box droomkussen 

Stevigheid: Medium/Stevig  

Rug-slaper | Zij-slaper  

60 x 50 cm  

Microvezel 

 

  • Wollen kussen 

Stevigheid: medium/zacht 

Zijslaper | rug-slaper 

60 x 70 cm 

Wol 

 

Daarnaast maakt de klant bij aankoop van een kussen kans op een droomwens! Naast een goed gevoel voor jou, jouw medewerkers en jouw klanten creëert de winkel een gunfactor bij de klanten. Zo kan jij je onderscheiden van de concurrent en laat je zien dat je sociaal betrokken bent bij de lokale gemeenschap. De kenmerken van de ideale droomwensen zijn realistisch, uniek en hartverwarmend. 

 

 

Hoe werkt deze actie?  

Bij iedere 25 liter krijgt de klant een stempel. Bij 4 stempels krijgt de klant korting op een van de hoofdkussens uit het assortiment. In het assortiment zitten 2 varianten hoofdkussen. De klant heeft de keuze uit een box kussen en een wollen kussen. Het box kussen heeft een verkoopwaarde van €34,95. Met een volle stempelkaart kan de klant dit kussen aanschaffen voor 10 euro. Het wollen kussen heeft een verkoopwaarde van €79,95. Met een volle spaarkaart kost het 30 euro. Een korting van 70%!   

 

Startpakket

Voor deze actie hebben we een startpakket samengesteld waarbij we onderscheid hebben gemaakt tussen ‘grote’ shops en ‘kleine’ shops. Hier hebben we gekeken naar de voorgaande brandstofacties en hoe deze op jullie stations zijn gegaan. Aan de hand hiervan zijn jullie ingedeeld. Wat betekent dat?

Kleine shops:               15 stuks box     

5 stuks Wol

 

Grotere shops:            25 stuks box

10 stuks wol

 

Droomwens 

Bij het aanschaffen van een hoofdkussen krijgt de klant de kans om een droomwens voor een ander in vervulling te laten gaan. De klant kan op de achterkant van de spaarkaart een droomwens schrijven ter waarde van maximaal 500 euro. Na afloop van de spaaractie wordt uit alle inzendingen (van alle deelnemende tankstations) een droomwens gekozen. 

 

Samenwerkingspartner 

Karel de Vos van Retail Loyalty is voor deze actie onze partner. Retail Loyalty zal op alle locaties de materialen m.b.t. de actie (spaarkaarten, poster, pomptopper, kop displays), display en de startvoorraad leveren. 

 

Meedoen met de brandstofactie? Mail voor uiterlijk 19 april naar emma@eendrachtbv.nl 

Mocht je verder nog vragen hebben dan horen we dat natuurlijk graag.