PDVP sluit scherpe inkoopcontacten & ondersteunt bij prijsbeleid!

Voor 2024 zijn we er weer in geslaagd de brandstof scherp in te kopen. We hebben hiervoor contracten gesloten met VARO en LP gas.
De toeslagen voor diesel zijn omlaag en voor benzine een klein beetje verhoogd. De afgelopen tijd zijn we gewend geraakt aan een hele hoge marge!
De kunst is om met deze brutomarge een uitgekiend prijsbeleid af te stemmen. Dit beleid is per station verschillend. Uiteraard hangt het sterk af van de concurrentie en de soort klanten die u bedient.  Met sterke prijs- en spaaracties en de inzet van tankpassen valt vandaag de dag een erg goed, gezond en margerijk volume te realiseren. In 2024 willen we u bij deze opgave nog meer ondersteunen. Allereerst doen we dat door de brutomarge hoog te houden, deze dagelijks te controleren en daarnaast door specifiek advies per tankstation te geven.
 
Een van de belangrijkste kostencomponenten is de prijs voor bio-producten.  We houden scherp in de gaten of wij in de pas lopen met de rest van de markt.
Kortom de enige brandstof inkoopclub van Nederland gaat u dit jaar nog beter ondersteunen bij het optimaliseren van uw brandstofrendement. Hier zijn we 10 jaar geleden voor opgericht en daar staan we vandaag nog steeds voor. Doet u mee?
 
Wilt u meer weten over onze inkoopcontract en/of wilt u advies t.a.v. een goede brandstofstrategie nodig ons dan graag uit op de koffie. Dit kan via info@devrijepomp.nl of telefoonnummer 085-0071364