Samen ondernemen?

Word vandaag nog Peut!

Interesse?

Jouw tankstation hoort bij ons

Wil je het ultieme gevoel van zelfstandig ondernemen ervaren? Dan hoort jouw tankstation bij ons. Peut is niet van een handelaar of oliemaatschappij. Het is ons merk. Van jou en mij. En dat onderneemt een stuk prettiger.

Eerlijkere en betere condities
Wij kopen direct in bij de raffinaderij wat direct leidt tot de meest gunstige condities: een korte opzegtermijn, een langere betalingstermijn voor ondernemers, levering van brandstof op vijftien graden en inkopen op basis van wereldmarktprijs in plaats van het gewraakte Adviesprijs-min-systeem. Hierdoor ontstaat er een ruimere marge waarvan jezelf kunt bepalen wat je er meedoet. Lagere prijzen hanteren, andere acties initiëren of net even iets meer marge behouden. Het kan.

Anders denken anders tanken

Peut is meer dan een naam.  Het is een succesvolle formule met ruimte voor lokaal ondernemersschap. Met een eigen, onderscheidend en succesvol loyaltysysteem Tank&Schenk dat garant staat voor nog meer lokale betrokkenheid en directe groei in liters. Liters die je klanten makkelijk afrekenen met je eigen tankpas. Alles ligt voor je klaar. En je kunt morgen direct beginnen. Laat je overtuigen door je collega's en wordt vandaag nog Peut! 

 

Wil je meer weten over onze eigen merkformule? Kijk dan op www.peut.nl.

Peut zorgt voor een gezonde marge. En dat onderneemt een stuk prettiger

Stap over en je zult merken dat je er niet alleen voor staat. Samen maken we Peut nog succesvoller. Bel 085 0071364 of mail naar info@devrijepomp.nl voor een afspraak.

info@devrijepomp.nl

Ons verhaal

Samen ondernemen is de basis van het succes van Peut

Peut is niet van een brandstofmerk of van een slimme franchisegever. Nee, Peut is van jou. Als lid van Peut De Vrije Pomp heb je de mogelijkheid om het merk te voeren. Peut is een merk dat lef uitstraalt, een tikkie rebels en ondernemend is. Maar ook lekker nuchter en oer-Hollands.

We hanteren geen formuleboek voor de shop of carwash en leggen zelfs geen prijsbeleid op. We willen geen prijsvechter zijn, maar als je lage prijzen wil of moet hanteren kan dat. Door de gunstige inkoopvoorwaarden heb je als ondernemer de ruimte om die beslissing zelf te nemen. 

Tankstation
Peut Koks

Vanaf het omkleuren alleen maar geplust.

Bekijk mijn verhaal

Vanaf het omkleuren alleen maar geplust. Met een beter marge. 

Peut Koks Caroline Koks
Vragen? Bel Caroline 06 22 44 17 02

Tankstation
Peut Kreijne

Wij wilden weer het gevoel van eigen ondernemerschap terug. 

Bekijk mijn verhaal

Wij wilden weer het gevoel van eigen ondernemerschap terug. 

Peut Kreijne Rosan Kreijne
Vragen? Bel Rosan 06 48 53 67 79

Interesse in Peut

Mail voor meer informatie naar info@devrijepomp.nl
of bel naar 085 – 0071364 en maak kennis
met uw eigen merkformule.