Ons unieke spaarprogramma Tank & Schenk

Zorgt voor een grotere lokale betrokkenheid en creëert trouwe klanten

Interesse?

Een volle tank & een goed gevoel

Wij zijn lokaal betrokken en laten dat zien met Tank & Schenk. Van iedere liter brandstof die je klant tankt stel je 1 cent ter beschikking voor een goed doel, sportclub, muziekgroep, of culturele vereniging. Je klant bepaalt zelf wie de bijdrage krijgt via de tablet bij de kassa.

Met dit krachtige spaarprogramma heb je een fantastisch stuk gereedschap in handen om de lokale markt aan je te binden. Penningmeesters enthousiasmeren hun leden via nieuwsbrieven en zijn zo je lokale ambassadeurs. Natuurlijk hebben we een complete set banners, teksten en andere communicatiemiddelen voor je klaarliggen om de lokale markt te kunnen bewerken.

Tank&Schenk is drie keer leuk.
Je klant mag iets weggeven aan zijn vereniging. En dat bedrag mag jij uiteindelijk aan de penningmeester van de vereniging aanbieden. En de vereniging koopt er weer materialen voor waar iedereen blij van wordt. En ook niet onbelangrijk. Dat alles zorgt natuurlijk voor trouwe klanten en de nodige publiciteit. Lees meer over Tank & Schenk

Doe mee met Tank&Schenk: Hoe meer ondernemers, hoe beter!

Voor de verenigingen en goede doelen worden posters en advertenties beschikbaar gesteld die ze gratis ophangen en plaatsen. Zo levert deelname direct exposure en redactionele aandacht op. Meer weten of deelnemen? Bel 085 0071364 of mail naar info@devrijepomp.nl voor een afspraak.

info@devrijepomp.nl

Ons verhaal

Het is leuk om te geven!

Klanten vinden het leuk om te geven. Ze sparen voor cash voor hun eigen vereniging. Door meer te Tanken&Schenken bepalen ze zelf de hoogte van onze donatie. 

Hoe meer leden van een vereniging komen tanken, hoe hoger het bedrag dat we weg kunnen geven. Dat mes snijdt aan meerdere kanten. Leden sporen elkaar aan om gebruik te maken van het unieke spaarprogramma. Dat is gratis reclame. 

Tankstation
Peut Kreijne

Nu komen verenigingen naar ons toe om Tank&Schenk te mogen promoten.

Bekijk mijn verhaal

Nu komen verenigingen naar ons toe om Tank&Schenk te mogen promoten.

Peut Kreijne Rosan Kreijne
Vragen? Bel Rosan 06 48 53 67 79

Tankstation
Peut Moordrecht

Met Tank&Schenk activeer je leden van verenigingen en bind je lokale klanten.

Bekijk mijn verhaal

Met Tank&Schenk activeer je leden van verenigingen en bind je lokale klanten.

Peut Moordrecht Erik Lagendijk
Vragen? Bel Erik 010 415 17 22

Interesse in Tank & Schenk

Mail voor meer informatie naar info@devrijepomp.nl
of bel naar 085 – 0071364 Wij leggen graag de voordelen
van ons unieke spaarprogramma uit.