Meer marge op brandstoffen door samen te kopen via Platts

De ondernemers van De Vrije Pomp (DVP) hebben door intensief samen te werken de markt opgeschud en veranderd. Veel leveranciers bieden inmiddels ook het DVP-inkoopmodel aan. DVP blijft echter altijd voordeliger door de platte organisatie met minimale overhead en doordat er rechtstreeks bij de raffinaderij ingekocht wordt en er geen dure merkfee afgedragen hoeft te worden. “Daarbij is DVP van ons (de zelfstandige tankstation-ondernemer) en stroomt alle winst ook terug in ONZE zakken in plaats van naar de oliemaatschappijen en/of handelaren, aldus Erik Lagendijk.” Dagelijks monitoren de medewerkers van DVP de markt. Zij zorgen ervoor dat de inkoopcondities kloppen en scherp blijven. Elk DVP-lid heeft zo direct inzicht in de ontwikkelingen op de wereldmarkt en dus de inkoopprijs van de brandstof.

 

“We zijn blij dat de markt van de brandstoffen dus weer meer in evenwicht is door de komst van DVP en we zullen ervoor zorgen dat we de markt voor de zelfstandige ondernemer gezond houden, mede geholpen door het continue doorgroeien van ons eigen merk PEUT.” 

 

Voor iedere zelfstandige tankstation-ondernemer die nog geen lid is vraagt DVP om dit direct te doen, ook al loopt bijvoorbeeld je contract nog door. DVP biedt iedereen namelijk altijd voordeel door de modulaire opzet.

 

Doe je voordeel met de DVP-tankpas, de scherpe inkoop van smeermiddelen en ruitensproeiervloeistof, het exclusieve spaarprogramma Tank & Schenk of met de kennis van Platts Zo wordt je volgende contract met Peut of je vertrouwde oliemaatschappij veel “waardevoller”.

Een lidmaatschap kost slechts €250,- per jaar.

 

Meer informatie over DVP en de verschillende modules? Bel naar 010 – 281 91 92.