Feestelijke opening Peut Coevorden

Op donderdag 7 november jl., precies 5 jaar na de opening van het eerste Peut station in Moordrecht, is in Coevorden op feestelijke wijze Peut 17 officieel geopend.

 

Ondernemer Wieger Bakker heeft bijna 5 jaar geleden zijn station in Hardenberg omgekleurd naar Peut en is daar nog iedere dag blij mee. Het succes in Hardenberg heeft Bakker de stap doen maken om ook zijn Shell station in Peut kleuren te zetten. Peut geeft hem de vrijheid om weer zelf te ondernemen.

 

Wieger heeft er dan ook voor gekozen om met de omkleuring van de luifel ook direct de shop mee te nemen, want “als je het doet moet je het goed doen,” aldus Wieger. En het resultaat is fantastisch. Het zwart, wit, ‘a touch of green’, gecombineerd met het steigerhout geeft een hele moderne uitstraling en een welkom gevoel aan de klanten. Samen met het Tank & Schenk systeem, dat nu het enige spaarsysteem is dat hij hanteert, hoopt Wieger zijn lokale betrokkenheid optimaal te kunnen benutten en klanten met een goed gevoel de shop te laten verlaten.

 

Benieuwd hoe Peut Coevorden is geworden? Kom een kijkje nemen aan de Europaweg 2 in Coevorden.