Een volle tank en een goed gevoel

Wat is nou leuker? Krijgen of geven? De ondernemers van De Vrije Pomp weten het wel.

Bij Tank & Schenk, het spaarprogramma van De Vrije Pomp, heb je een volle tank en een goed gevoel. En wat geeft nu een beter gevoel dan de allerliefste wens van een ernstig, soms zelfs levensbedreigend ziek kind in vervulling laten gaan?

 

Om zoveel mogelijk van deze allerliefste wensen te vervullen hebben DVP en Make-A-Wish Nederland de handen ineen geslagen. Dit jaar staat Make-A-Wish Nederland als landelijk goed doel centraal bij Tank & Schenk. Dat betekent dat ze het enige landelijke goede doel zijn waar dit jaar voor gespaard kan worden op het tankstation.

 

Het spaarprogramma is in november 2014 gelanceerd op het eerste Peut tankstation van Nederland  en wordt inmiddels door 25 tankstations van zelfstandige ondernemers gebruikt. Tank & Schenk onderstreept de lokale betrokkenheid van de tankstation ondernemer. Als mkb’ers staan ze midden in de samenleving en helpen ze samen met hun klanten liever verenigingen en goede doelen dan ze met gelikte loyalty systemen voor producten van grote multinationals te laten sparen.

 

Tank & Schenk geeft klanten de gelegenheid om met een goed gevoel het tankstation te verlaten. Voor elke liter brandstof die wordt getankt gaat er 1 cent naar een lokale vereniging of goed doel. Welke dat is, bepaalt de klant op de tablet bij de kassa.

 

Op deze manier heeft het unieke spaarprogramma Tank & Schenk ervoor gezorgd dat landelijke goede doelen en het lokale verenigingsleven al ruim zevenhonderdduizend euro hebben kunnen verdelen. Elkaar ondersteunen, een steuntje in de rug geven. Kernwaarden die goed passen bij het tankstation.

 

Elke dag krijgen gemiddeld 3 gezinnen in Nederland het bericht dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish wil al deze kinderen een positieve ervaring meegeven door hun allerliefste wens te laten uitkomen. Een ervaring die ze sterker maakt en vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Het leven van een ziek kind mag niet gaan over ziekzijn alleen.
Samen met Tank & Schenk zetten ze dit jaar alles op alles om zoveel mogelijk wensen te vervullen. Wat ons betreft Tanken & Schenken we dit jaar lekker door!