Samen in vrijheid ondernemen

Afspraak maken

Interesse?

Bij de enige club die samen brandstof inkoopt!

In 2014 werd de markt voor motorbrandstoffen opgeschud door de Belangenvereniging Tankstations met de introductie van 4 Gouden Regels. Kort gezegd kwam het erop neer dat ook de kleine zelfstandige pomphouder moet kunnen inkopen op basis van de wereldmarktprijs, er pas afgerekend wordt na temperatuurcorrectie, brandstofcontracten een korte loopduur kennen en er een redelijke betalingstermijn moet gelden.

 

Peut De Vrije Pomp werd later dat jaar opgericht om deze regels in de praktijk toe te passen. Daarnaast stelde PDVP zich ten doel om door samen te werken een hogere retailmarge te realiseren. Vandaag vormen de Gouden Regels nog altijd de basis voor ons succes. Door met zoveel mogelijk zelfstandige ondernemers samen in te kopen, en daarbij direct vanuit de raffinaderij (en dus zonder tussenkomst van een grote oliemaatschappij) geleverd te krijgen, realiseert PDVP schaalvoordelen die direct ten goede komen aan de deelnemende ondernemers. En PDVP deelt haar succes ook graag met jou.

 

Bij DVP zijn we verbonden door vrijheid

 

Dat betekent dat wij zorgen voor scherpe inkoopcondities die bovendien dagelijks getoetst worden op marktconformiteit, zodat jij je kan richten op ondernemen. Daarbij biedt DVP ondersteuning door: 

 

 

En misschien wel het belangrijkste: Bij DVP zijn we geen concurrenten van elkaar, maar hebben we contact en leerzame gesprekken met collega's. Wil je meer weten over de ondersteuning die DVP jou biedt?

Afspraak maken

Of bel ons voor meer informatie

085 – 0071364