Helder zicht op bio toeslag?

Afspraak maken

Heb jij wel helder zicht op de totstandkoming van bio prijzen bij het inkopen van brandstoffen?

Waar De Vrije Pomp eerder al zorgde voor een eerlijker speelveld op het gebied van inkoop van brandstoffen via de Gouden Regels, voelen wij ons genoodzaakt wederom in te grijpen. En dat doen wij niet voor onszelf, maar voor jou als zelfstandig tankstation ondernemer.
 

Wat is er aan de hand?

Sinds de introductie van de bijmengverplichting in 2007 is door de grote oliemaatschappijen wederom een rookgordijn over een deel van de markt voor inkoop van motorbrandstoffen getrokken. Waar zij eerder profiteerden van inkoopvoordelen die niet werden doorgegeven aan u, de pomphouder, wordt er tegenwoordig financieel voordeel gehaald door creatief om te gaan met de bijmenging van biobrandstoffen. De Vrije Pomp heeft zich ten doel gesteld een einde te maken aan deze situatie, door volledige transparantie op alle componenten van de inkoopprijzen te geven. Bij veel ondernemers bestaat onduidelijkheid over de totstandkoming van de bio toeslag. Er worden verschillende systemen gebruikt en er bestaan grote verschillen in bio prijzen tussen leveranciers. Bij De Vrije Pomp kopen we brandstof in op wereldmarktprijs en worden de prijzen en toeslagen dagelijks op marktconformiteit gecontroleerd. Dit betekent transparantie opde bio toeslag en een eerlijke brandstofprijs.

 

Maak een afspraak

Wij leggen jou graag uit hoe wij bij De Vrije Pomp elke dag weer besparingsvoordelen creëren voor onze leden. Dit doen wij natuurlijk geheel vrijblijvend. Onze adviseur Chris komt graag bij jouw op locatie de voordelen van lidmaatschap bij DVP laten zien, waaronder die van gezamenlijk brandstof inkopen. Tot snel. 

 

Afspraak maken

 

biobrandstoffen

Afspraak maken

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het besparen van veel geld!