Geen exploitatie sores

Afspraak maken

Denk jij na over een verhuur of verkoop van jouw tankstation?

Bij het exploiteren van een tankstation komen veel dagelijkse werkzaamheden om de hoek kijken. Bevoorrading, personeel, telefoon. Het is altijd druk en er moet altijd iets gebeuren. Elke ondernemer bereikt op een gegeven moment een punt waarop een beslissing over de toekomst van het bedrijf onvermijdelijk wordt. En of dat nou komt door het bereiken van een bepaalde leeftijd, door de wens naar meer vrijheid of door de ambitie om eens iets heel anders te gaan doen, de beslissing komt dichterbij en het is tijd om je opties te verkennen. 


Meer rendement

Vrijwel direct kom je erachter dat een verhuur of verkoop van je tankstation financieel onaantrekkelijk is. Een huurder betaalt maximaal 3 cent per verkochte liter en ook een verkoop doet geen recht aan de potentie van jouw bedrijf. De Vrije Pomp kan veel werkzaamheden uit handen nemen of samen met jou kijken naar andere opties. Zoals zelf onbemand exploiteren net als Tom Devilee of het verhuren van de shop zoals Gerda Kaarsemaker.


Onbemand exploiteren

Tom Devilee heeft een autobedrijf en runt daarnaast een onbemand tankstation. Hij had het erg druk en had onvoldoende tijd en aandacht voor zijn autobedrijf. Ook hij dacht aan een verhuur van zijn pomp. Tom: "Ik heb lang getwijfeld om mijn onbemande station te verhuren. Al snel kwam ik erachter dat huurders slechts 2 à 3 cent huur per liter willen betalen. Gelukkig viel mijn oog op De Vrije Pomp en ben ik direct lid geworden. Omdat DVP de brandstofinkoop regelt, heb ik meer tijd voor mijn autobedrijf. Mijn onbemande pomp draait momenteel beter dan ooit. Het rendement van deze constructie is veel hoger dan bij een verhuur of verkoop!"

 

Verhuur je shop

Gerda Kaarsemaker is eigenaar van een bemand tankstation. Elke dag van de week was zij druk met het reilen en zeilen van haar bedrijf. Ook Gerda vond met de hulp van De Vrije Pomp een financieel aantrekkelijke oplossing. "In de oude situatie was ik 7 dagen per week bezig met mijn bemande tankstation. Door een goede huurder te vinden voor mijn shop en andere slimme oplossingen zoals automatische bevoorrading van de brandstof heb ik dit teruggeschroefd naar 1,5 dag. Het resulteert in prima inkomsten, minder zorgen, geen personeel en minder telefoon. Die rust is mij veel waard. Ik zet bewust een stap terug maar blijf wel in control"

 

Benieuwd?

Ben je benieuwd welk rendement jij kunt realiseren door zelf de brandstof te blijven verkopen? Wij kijken naar jouw specifieke situatie en komen met een voorstel op maat. Bel 010 - 281 9192 of maak een afspraak via de button hieronder.

 

Afspraak maken

 

Maak een afspraak

Vandaag is het begin van de rest van je leven.